logo

OM MIG

portrait

Jeg hedder Mette Dobrick, jeg er gift og har 2 børn.

Jeg ligger vægt på at skabe et ligeværdigt, trygt og tillidsfuldt rum, hvor der er plads til smil og humor, selv når livet gør ondt. Som person er jeg nysgerrig, imødekommende, lyttende og tager udgangspunkt i, hvor du står i livet, og hvordan livets spor har formet dig.

Jeg er uddannet psykoterapeut narrativ/systemisk og er medlem at psykoterapeut foreningen MPF, som er et kvalitets stempel. Jeg er også uddannet professionel coach, alkoholbehandler og har en del kurser indenfor den kognitive terapi form. I november 2021 blev jeg færdig med uddannelsen Kropsterapeut. Denne uddannelse giver mig mulighed for både at arbejde med sind og krop som en helhed. Som basis uddannelse er jeg social og sundheds assistent.

Jeg har i de sidste 20 år af mit professionelle arbejdsliv arbejdet med mennesker, der har eller har haft det svært. Det er mennesker med psykiske problematikker, misbrug/afhængigheds problematikker, stress, angst m.m. Dette har lært mig at rumme stor forskellighed og mennesker i smerte og udsatte livssituationer.