logo

LIVETS SPOR


Er du der i dit liv, hvor du har brug for forandringer, men har svært ved at finde vej? Din vej til noget andet, uden helt at vide hvad det er, eller hvordan det ser ud. Har du travl med, at opfylde de krav om familie, børn, arbejde, uddannelse m.m., som samfundet kræver af os? Du glemmer måske dine egne behov i livet, og bliver ramt af en stresset hverdag.

Er du fastlåst i gamle mønstre, vaner og har dårlig samvittighed overfor andre? Det kan også være, at du har brug for forandringer i hverdagen eller arbejdslivet, men kommer i tvivl, eller bliver usikker på, hvad du skal gøre. Disse spørgsmål og tanker er helt normale og kan være svære selv at håndtere og finde en vej ud, en vej til noget andet. På denne rejse, som terapi og coaching er, vil der blive åbnet for nye sider af dig, dine handlemåder, og dine værdier. Dette vil give dig mulighed for at ændre det du gerne vil ændre, se nye muligheder, give dig indblik i hvorfor dine handlemuligheder er, som de er m.m.

Livets spor er en enkelmandsvirksomhed. Jeg tilbyder både individuel terapi, parterapi og kropsterapi samt coaching og cyber coaching.