logo

KROPSTERAPI

Der er i dag en mere bred opfattelse af, hvordan vores krop og psyke hænger sammen. Det er netop det som jeg sætter fokus på, som kropsterapeut. Alt hvad vi oplever af positivitet og negativitet, lagres i vores krop på forskelligt vis. Hvis du oplever spændinger, mærker uro, føler anspændelse, tristhed, søvnbesvær eller bare har behov for at give slip på vrede eller sorg, kan netop kropsterapi være en god form for terapi for dig. Mit fokus i kropsterapien ligger i at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne

Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker; forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener. Generne kommer ofte når en travl hverdag skal hænge sammen og både stress og smerter i kroppen forekommer hyppigt. Nogle af de gener som kropsterapi kan hjælpe ved er: hovedpine/migræne, piskesmæld, stress, muskelskader, angst, tennis albue, ryg problemer, skulder smerter, fysisk/psykisk velvære, fordøjelse problemer.

Et forløb med kropsbehandling kan typisk foregå således: En behandling starter med en indledende samtale, hvor klienten fortæller omkring problemstillingen. Derefter vil jeg gå i gang med selve behandlingen. Jeg starter ud med åbningen af lymfesystemet ved en let pulsering af kroppen. Under hele behandlingen vil jeg aktivt bruge klientens åndedræt, fordi det hjælper med at komme dybere ned i de spændinger, som gemmer sig i kroppen.