logo
logo

HVAD SIGER ANDRE?

"Mette hjalp min partner og jeg, igennem en meget hård og svær periode for os. Jeg vil næsten sige at hun har reddet vores forhold.
Vi har igennem hele forløbet følt os så godt tilpas! Vi er blevet guidet og vejledet, lyttet til og forstået, men samtidig også blevet udfordret.
Vi føler, at de redskaber vi har fået igennem Mette, har gjort, at vi har fået et meget mere harmonisk og godt forhold!
Mette har en ubeskrivelig god evne til at give en ro indeni og uanset hvad, så er der ikke noget der er hverken rigtigt eller forkert! Jeg vil til hver en tid anbefale Mette, uanset om det blot omhandler en selv, eller med partner.
Vi er hvertifald ikke i tvivl om, hvor vi skal søge hen, hvis der endnu engang kommer svære tider.
Af hjertet, tusind tak Mette"

-Mikkel og Katja Heinsen


"Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så skal du tage et forløb hos Mette.
Hun er dygtig og dedikeret til sit arbejde"

-Mette Brinch


"Mette Dobrick er et fantastisk menneske, hvis empati og humør smitter af. Jeg får kropsterapi hos hende, hvilke både min krop og sjæl profiterer af. Jeg vil klart anbefale, at man under sig en tur i hendes kyndige hænder."

-H. Langendorff


"Det var en utrolig dejlig oplevelse at besøge Mette. Jeg fik kropsterapi, og Mette tog sig god tid til en intro samtale inden kropsterapien. Hun er meget grundig, virkelig imødekommende og man føler sig tryg og meget godt tilpas igennem det hele. Kropsterapien hjalp mig helt ekstremt og her snart en uge efter, kan jeg stadig mærke et bedre humør og et bedre overskud. Jeg kommer uden tvivl igen til en ny gang kropsterapi hos Mette.
Kan anbefale alle at gøre det samme!"

-M. Andersen


"Kan klart anbefale Mette som terapeut, hun er fantastisk og kan rumme og give nye perspektiver men allerbedst kan hun guide til at jeg lærer mig selv bedre at kende."

-J. Hansen